Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering, matlagningskurser samt restaurangkonsultering samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 917 | 399 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -3 360 | -82 | -124 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -3 400 | -82 | -124 |
Årets resultat (tkr) | -3 400 | -82 | -87 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 055 | 1 398 | 87 |
Antal anställda | 8 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 917 | 399 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -3 360 | -82 | -124 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -3 400 | -82 | -124 |
Årets resultat (tkr) | -3 400 | -82 | -87 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 803 | 759 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 252 | 639 | 87 |
Tillgångar (tkr) | 4 055 | 1 398 | 87 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 141 | 22 | 24 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 268 | 806 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 646 | 571 | 63 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 055 | 1 398 | 87 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 615 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -68.3% | 0.0% | -31.1% |
Soliditet | 28.1% | 1.6% | 27.6% |
Kassalikviditet | 15.3% | 111.9% | 138.1% |
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering, matlagningskurser samt restaurangkonsultering samt därmed förenlig verksamhet.